Selecteer een pagina

Wie

Wanneer je mij met mijn camera ziet, zie je mij in mijn element. Dat verraadt mijn vrolijke loopje. Of huppeltje, dan snap je vast wat ik bedoel. Ik word overenthousiast als ik wat moois aan het creëren ben. Zoals een ijzersterk concept, of het vastleggen van een authentiek verhaal in beeld. En dat laatste, dat is nu net wat bruidsfotografie zo’n mooi vak maakt waar ik al sinds 2010 (10 jaar, feestje!) met volle teugen van geniet.

Ruim zeven jaar geleden studeerde ik af met een uitdagende serie over bijbel verhalen aan FOTONICA in Ede. Door toffe stages wist ik wat mij aansprak in de fotografie en wat niet. Het allerliefste leg ik echte momenten vast, improviserend en anticiperend op de situatie. En dat is nu precies waar het om draait bij bruidsfotografie!

Het kriebelde, ik wilde meer. Dus haalde ik vervolgens de bachelor Communicatie. Na mijn studie kreeg ik direct een fantastische en uitdagende baan. Toch heb ik na een jaar in de Amsterdamse bureauwereld besloten dat de grote stap in het onbekende mij meer tot bloei zou brengen. Daarom ben nu full-time werkzaam als fotograaf en creatief strateeg. Dichter bij wie ik ben en wil zijn.

Het leven biedt mij gelukkig veel mogelijkheden om te doen waar ik blij van word. Ik ben een echte socializer, ik word blij van nieuwe contacten. Maar ook van mijn vertrouwde vrienden, familie en mijn inmiddels man. (Want; recent getrouwd :-)) Die ik trouwens ruim drie jaar geleden tijdens een bruiloft heb ontmoet. Welke ik fotografeerde. Best onverwachts dus en zeker niet gepland. Maar door mijn lens naar die leuke vent gluren heeft mijn liefdesleven voorgoed veranderd… En ja, daarnaast hou ik van rode wijn, flinke spierballen (#beastmode), en vooral; reizen.

Ik ben flexibel en ongepland, ik hou ervan om op avontuur gaan en te verdwalen in het onbekende. Van Berlijn tot Myanmar, ik geniet overal. ‘T liefst beetje basic om zo de tofste ervaringen op te doen met locals. Istanbul, ‘s werelds enige metropool opgedeeld in twee werelddelen heeft mijn hart gestolen. Ik woonde bijna een half jaar voor mijn studie in deze toffe stad!

Ik ben ook heel benieuwd naar jouw verhaal. Wie jij bent en wat jou ‘jou’ maakt.

xx, Rian

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hoi, Rianne hier!
Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Stuur een Appje!