Selecteer een pagina

Let’s meet

WE DO!

Jullie zijn uniek. En zo is jullie verhaal. Daarom is het voor mij belangrijk om jullie huwelijk individueel te benaderen. Als er een klik is, volgen de mooie beelden vanzelf! Met oog voor detail leg ik jullie liefde en de spontane momenten tijdens jullie grote dag vast zodat alle herinneringen voor altijd bewaard zullen blijven.

Met alle liefde ga ik voor jullie aan de slag en leer ik jullie beter kennen. Samen met jullie bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden. Jullie kunnen het beste 8-12 maanden voor jullie trouwdatum contact opnemen om verzekerd te zijn van mijn beschikbaarheid.

Bruidsfotografie: vanaf €1150,-
Dit is altijd inclusief:
– 6 uur bruidsfotografie
– Sneak preview binnen een week van 10 foto’s
– mini foto album (20×15)
– Minimaal 200 foto’s in hoge resolutie
– Jullie foto’s op een luxe usb-stick
– Per extra uur betaal je €100,- en ontvang je minimaal 25 foto’s extra

Tarieven voor jullie trouwalbum starten al vanaf € 500,- en zijn een bijzonder waardevolle toevoeging om jullie reportage op de mooiste manier te bundelen.

LIFESTYLE/OVERIG

Ben je geen lovebird met trouwplannen? Ook dan kun je terecht bij Rianne van Soest. Ik ben technisch geschoold en heb belangrijke technische vaardigheden onder de knie. Ik heb ervaring in alle facetten van het vakgebied. Onder andere; interieur fotografie (showrooms/producten/keukens), exterieur fotografie, product-food-en modefotografie.

All written text on this website is in Dutch. But if you do not speak the language but you are interested in Rianne van Soest Photography: let’s communicate in English! I’m specialised in wedding photography both in The Netherlands as anywhere else. I am looking forward to hearing from you!

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hoi, Rianne hier!
Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Stuur een Appje!